diumenge, 25 de gener del 2009

LA TRAÇA MUGA HA INAGURAT LA XXVENA COPA CATALANA D´ESQUÍ DE MUNTANYA



LA TRAÇA MUGA 09

 

El comitè d'esquí de muntanya dóna la benvinguda a una nova cursa d'esquí de muntanya,confiàvem plenament en les capacitats organitzatives de la UEU,ja que són gent del país, i això s'ha notat moltíssim,han integrat la cursa plenament a la comarca i han utilitzat molt bé tots els seus recursos, la disponibilitat de medis, l'elevadíssim numero de voluntaris treballant, han cautivat a un gran nombre de corredors, que han pogut gaudir d'un molt bon itinerari, malgrat els vents huracanats d'ahir. Certament han superat amb escreix les nostres espectatives. Esperem doncs que estiguin molt de temps entre nosaltres.

Així doncs a l´estació d`Esquí Fons de Aransa ha començat la primera cursa de la copa catalana d´esqui de muntanya, després de molts dies de preparatius l´Unió Excursionista Urgellenca s´ha iniciat organitzant una cursa que entra dins de la copa catalana, molts dies i moltes hores de preparatius que ahir es van veure esborrats pels forts vents i les males condicions que vam tenir en la zona de la cursa, Una felicitació per tots els seus membres i col.laboradors que inicialment ens havien preparat un recorregut de 1800 metres de desnivell on hi havia de tot una canal molt xula, 3 pujades una per bosc i l´última amb moltes conversions, finalment s´ha tingut que sortir a traçar aquest mati molt d´hora i fer el que s´ha pogut perquè hi havia plaques de vent en alguna zona i llocs molt gelats. Finalment ha sortit una cursa de 1180 metres de desnivell que començava a l´estació d´Aransa fent un quilometre per les pistes de fons on després ens ficàvem en un bosc que ens deixava al peu d´una canal bastant gelada, no es treuen grampons fins d´alt del cim de la Barra de 2630 metres de desnivell, on començavem una baixada cap al solà de Bescaran 2250 per tornà a remuntar cap al coll del Munturull i carenà cap al cim de la Barra, aquí treure pells i baixar per una espectacular canal del Mitg i continuar cap a l`estació Aransa, Bona participació uns 160 participants i bona meteorología perqué la parella formada per Dani Leon i Oscar Roig guanyessin la cursa, seguits de Alfons Gastón i Xavier Sadurní, en tercera posició Armand Jesus i Manel Pelegrina ( federació Andorrana Muntanya). En noies la victoria ha estat per la parella formada per Tina Bes i Gemma Furió seguides de la Marta Riba i Roser Español i després Neus Tort i Imma Mascort

HOMES




1 DANI

LEON

OSCAR

ROIG IGLESIAS



1.34.45

2

ALFONSO

GASTON PUYO

XEVI

SADURNI

 

 

1.37.57

3

MANEL

PELEGRINA LOPEZ

ARMAND

JESUS MARCH

 

 

1.39.59

4

JAUME

GUARDIA CROS

PAU

COSTA PAIRO

 

 

1.40.44

5

ALBERT

MARTI

ALBERT

VILANA

 

 

1.41.51

6

JAUME

ESTAÑOL

DAVID

SALA TUBERT

 

 

1.43.03

7

MINGO

RUIZ

JORDI

PALOMARES

 

 

1.45.30

8

DANIEL

TERRISSE PUIG

JORDI

SERRA FERRER

 

 

1.46.16

9

DANIEL

SOLA RIU

AXEL

ARILLA CUNA

 

 

1.49.53

10

XAVIER

GUILLAMO CIRERA

ORIOL

MONTERO GARCIA

 

 

1.50.55

 

DONES

 

1

CRISTINA

BES GINESTA

GEMMA

FURIO FRANCISCO

 

 

2.10.50

2

ROSER

ESPANYOL BADA

MARTA

RIBA I CARLOS

 

 

2.11.20

3

NEUS

TORT GENDRAU

IMMA

MASCORT CASTILLO

 

 

2.21.21

 

Aprofitem per recordar que enguany participar a la copa catalana té premi, els corredors que vagin a 4 o més curses rebran un folre polar Sportful/Kapros conmemoratiu de la XXVena copa catalanai del centenari de l'esquí a catalunya i entraran en el sorteig d'unes deles botes més lleugeres del mercat, unes magnífiques Aone.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Hi ha classificacions??

Anònim ha dit...

Moltíssimes felicitacions a l'organització per haver conseguit una cursa tan bonica després d'un dissabte metereologicament tan complicat. Recorregut variat, amb zones per lliscar, amb conversións, grampons, bosc, una canal de baixada preciosa i sempre vistes impressionants del Cadí. Un 10 per a l'organització!! Felicitats!!

Anònim ha dit...

Completament d'acord, moltes felicitats per la cursa, però, és possible que encara no hi hagin classificacions?

Anònim ha dit...

Estem esperant les classificacions de la organizació.

Anònim ha dit...

home!! nomes poseu les tres primeres noies i els 10 primers nois? pobres noies! com ens teniu! ;)

Unknown ha dit...

Gracias por Organizar una carrera tan cojonuda. Saludos desde ALBACETE

Anònim ha dit...

Ja teniu classificacions, algunes fotos i video, properament més!
Gràcies a tots per haver vigut i esperem que us ho heu passat bé!

Anònim ha dit...

Sembla mentida que tanta "organització" sigui tan incapaç de fer unes classificacions com Deu i la FEEC mana al instant. No hi ha dret que els corredors marxin cap a casa sense cap mena de classificació, per molt provisional que sigui.
Sort que la cursa, el dia, les fotos i els podis s'ho valien.
Au espavileu, que tampoc es tan dificil enviar un Excel normal i corrent.
Feliu Izard de Lleida

Anònim ha dit...

Feliu? Qui sou vos? es que per qui dalt som una mica ignorantots.... però segur que si us haguéssiu presentat a l’organització i haguéssiu demanat el que sigui i com sigui se us hauria concedit a l’instant.... costa poc i fins i tot sabem lo que és un excel i una mica més!
D’altra banda, ens ho apuntem, ho millorarem i demanem disculpes a tots els que hi hagi causat la mínima molèstia.
Organització Traça Muga 2009

Anònim ha dit...

ATENCIÓ AMB ELS PLUMONS
Per cert, només comentar que entre la gent que fa skimo hi ha un CACO. Durant les inscripcions un noi em va comentar que durant la crononiu els hi van fotre el plumón. Increible !!! El CACO també estava a Aransa !!!! Aquest cop em va fotre a mi el plumón !!!! Mireu les inscripcions que deu estar allà el nom del DELINCUENT !!!! QUINA VERGONYA !!!!!

Anònim ha dit...

Un caco entre els skimo? que malament!!! feu correr la veu! i...amageu els plumons! quina pena, a un lloc on s'hi podia estar tranquil...

husky ha dit...

Felicitats per la cursa!! molt bona idea lo de la tómbola!