dimecres, 21 de gener del 2009

Festival Hivernal de free ride, esquí de muntanya i dry-tooling a la vall de Boí

La tercera edició del Festival Hivernal de free ride, esquí de muntanya i dry-tooling tindrà lloc els dies 5, 6 i 7 de febrer de 2009 a la vall de Boí (Alta Ribagorçana), i estarà dedicada als esports de muntanya tant fomentant la seva pràctica com la mentalitat de respecte amb el medi ambient.
Divendres 6 de febrer: Cronoescalada d’esquí de muntanya de 1.100 m de desnivell per la magnífica i tranquil·la vall de Moró arribant al Cap des Raspes Roies, a 2.750 m, i amb unes vistes immillorables del Pirineu, on a l’acabament a més de la meta, hi haurà una efusiva claca i més xocolata calenta.
Al mig dia hi ha una costellada per als participants al pla de l’Ermita, a Sant Quirc, entrega de premis i sorteig de material. Es tracta d’una sortida de muntanya de caràcter popular on participen nombrosos amants de l’esquí de muntanya amb l’objectiu de gaudir d’un matí tranquil i segur a la neu. Les inscripcions es podran fer el mateix dia a partir de les 9 del matí al pàrquing de Sant Martí, passat el pla de l’Ermita.
Més informació a: http://festivalhivernal.blogspot.com/