diumenge, 11 de gener del 2009

Allau de podis catalans a la crono de Sierra Nevada

Aquest matí a les 9:00 s'ha donat la sortida de la III crono de Sierra Nevada que era puntuable per la Copa d'Espanya i al mateix temps servia com a campionat d'Espanya de l'especialitat. El recorregut final de la prova s'ha escurçat degut al mal temps, al final el recorregut ha estat llarg d'uns 7KM i 970mt. de desnivell positiu. El fred i el fort vent que bufava a partir de mig recorregut ha endurit la prova de per si sola ja prou exigent. La participació ha estat d'uns 130 corredors vinguts de Madrid, Euskadi, Aragó, Valencia, Catalunya i alguns membres de la selecció andorrana.

En categoria masculina s'ha lliurat una magnífica baralla esportiva entre Javi Martin, Miguel Caballero i els catalans Oscar Roig i Kilian Jornet. Al final la victoria ha estat per Kilian seguit de molt a prop de Miguel Caballero, Javi Martin i Oscar Roig. En categoria femenina Mireia Miró ha dominat la prova de principi a fi seguida de Gemma Arro i Izaskun Zubizarreta.

En categoria promesa victoria de Mireia Miró i Kilian Jornet, Dani Solà ha entrat 3r. En cadets victoria de Genís Zapater i Naila Jornet i medalla de plata per Oriol Pellicer i en Juniors podi completament català amb victoria de Marc Pinsach seguit de Nil Cardona i Guillem Garcia.

Properament penjarem la nota de premsa oficial i les classificacions.