diumenge, 18 de gener del 2009

Agustí Roc i Gemma Arró s'emporten la IV Crononiu

Ahir dissabte es va celebrar a l’estació d’esquí de La Molina (La Cerdanya-Girona) el Campionat de Catalunya d’Esquí de Muntanya en la modalitat de Cronoescalada, de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). Els dos grans favorits al triomf no han fallat i tant Agustí Roc (Mountain Runners del Bergedà) com Gemma Arró (Club Excursionista Cerdanya - GREC) s’han alçat amb el títol de Campions de Catalunya, per davant dels més de 100 corredors que han pres part a la cursa.
La prova ha estat organitzada per l’Agrupació Excursionista Muntanya (Barcelona), amb la col•laboració de l’estació d’esquí de La Molina (Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya), i a més ha estar el primer Campionat de Catalunya de Bombers i Policies, i prova puntuable per la IV Copa Catalana de Cronoescalades d’esquí de muntanya de la FEEC.
Una climatologia molt bona per la competició, juntament amb la gran quantitat de neu acumulada a La Molina i l’excel•lent qualitat d’aquesta, han fet d’aquesta competició una festa per l’esquí de muntanya.
Ja al vespre, i un cop acabada la Crononiu, s’ha celebrat II Campionat de la Molina de Relleus d’esquí de muntanya “Open FEEC”, una curiosa competició que es força espectacular i vistosa que han guanyar els germans Tina i Toti Bes, tot fent equip amb Alfons Gaston.

Resultats: http://www.skimountaineering.org/RESULTS/2009/2009_01_17_Crononiu.pdf