diumenge, 8 de març del 2009

Cap de setmana d'esquí de muntanya a Andorra

Ahir dissabte es va celebrar la IV CRONOESCALADA GRANDVALIRA que servia per tancar la copa cronos de la FEEC, el dia es va llevar molt ventós i fred, al final van participar 43 corredors que van sortir "en massa". La prova la va guanyar l'Agustí Roc, seguit de l'Oscar Roig i l'andorrà Ludovic Albós. En noies victoria de la francesa Paricia Alphate, seguida de les andorranes Imma Mascort i Stephanie jimenez.

3- Gemma Arrò Ribot

Avui diumenge i sota un cel radiant i molta calor s'ha celebrat la XXXI TRAVESSA RANSOL-EL SERRAT que servia com a campionat de Catalunya individual, la prova original no s'ha pogut celebrar per risc d'allaus, així doncs s'ha realitzat un circuït per les pistes de Grandvalia d'uns 1600mt. de desnivell, la prova ha constat de tres pujades i les mateixes baixades, la primera pujada sortia per un tram per pistes i un a la meitat s'endinsava per un bosc amb moltes conversions, les baixades han estat força dures degut a la gran qüantitat de neu existent. Les altres dues pujades i baixades també es realitzaven per un bosc. A les 9:30 s'ha donat el tret de sortida als 142 participants.

Al final s'ha impossat el fracés Wilfrid Jumere seguit del dos germans andorrans Ludovic i Joan Albós. En noies victoria "aex-equo" de les andorranes Sophie Dusautoir i Ariadna Tudel seguides de la Catalana Mireia Miró.

Respecte al Campionat de Catalunya Individual la cosa ha quedat de la següent manera:
1- Mireia Miró
2- Marta Riba
3- Marta Cervera

1- Oscar Roig
2- Albert Vilana
3- Pau Costa

Durant el dinar s'han entregat els trofeus de la Copa Catalana, Pro-Olimpic i Copa Cronos de la FEEC de 2008 i la Copa Cronos FEEC d'aquesta temporada.