dimarts, 10 de febrer del 2009

XXIII Cursa d’Esquí de Muntanya Alt Pallars – Certascan


XXIII Cursa d’Esquí de Muntanya Alt Pallars – Certascan - 1 de març 2009
Els de “L’Agrupe” de Mataró estem escalfant motors per a la propera Cursa que es disputarà com ve sent habitual els darrers anys pel sector de la Pleta del Prat, a Tavascan.
Aquest any i si la capritxosa meteorologia ens ho permet volem combinar els bons ingredients de les darreres dues edicions, que el mal temps en un cas i la manca de neu en l’altre van deslluïr una mica, per traçar un itinerari atractiu, amb canals de pujada, descensos mantinguts i potser alguna sorpresa addiciona’l que es desvetllarà al brífing del dissabte 28 al vespre. Ara mateix sembla que les condicions d’innivació son immillorables, totes les nevades de les darreres setmanes han incrementat els gruixos que ja eren considerables.
Hi hauran 2 itineraris, un per als sèniors amb uns 1.600-1.700 m. de desnivell positiu i un altre per als júniors i la categoria “popular” amb uns 1.100-1.200 m.
Donat l’èxit de la botifarrada de l’any passat, enguany la mantindrem i millorarem, cosa prou difícil però possible gràcies al nostre xef. Com a obsequi per a tots els corredors tindrem una peça de roba tècnica específica per l’esquí. També hi hauran premis en metàl·lic per als primers classificats de les categories principals.
Tan sols ens resta dir-vos que us esperem el 1er de març a Tavascan, a una de les proves tradicionals més autèntiques i maques de la Copa Catalana. Segur que no us decebrà!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon dia. ¿Cómo es posible inscribirse en la prueba? Gracias

Anònim ha dit...

Proximament a la web de l'entitat organitzadora:
http://agrupe.blogspot.com/