dilluns, 16 de febrer del 2009

S’apropa la XXIII Alt Pallars Certascan d’esquí de muntanya

Un any més s’acosta una de les cites de la copa catlana d’esquí de muntanya a casa nostra. El proper diumenge 1 de març se celebrarà la XXIII Alt Pallars Certascan, 3a prova puntuable per a la XXV Copa Catalana d’esquí de muntanya de la FEEC.
La cursa, organitzada per l’Agrupació Científico-Excursionista de Mataró, tindrà el punt de sortida i arribada a la Pleta del Prat (Tavascan), a les 8.30 h del matí. El recorregut definitiu serà comunicat als participants durant la reunió prèvia de presentació que serà dissabte dia 28 febrer a les 19.30 h a l’hotel Estanys Blaus de Tavascan. Esperem que les inclemències meteorològiques no juguin una mala passada als organitzadors. De neu segur que no en faltarà.
I és que aquesta contrada del Pallars Sobirà ha estat una de les més beneficiades per la precipitació sòlida que enguany està cobrint de manera generosa tot el Pirineu.
S’establiran diferents categories: juvenil, júnior, promesa, sènior, veterans, mixt i entitats.
Pel que fa a les inscripcions, variarà des dels 20 € (40 per a l’equip) dels juvenils, fins als 25 € (50 per a l’equip) de la categoria sènior.
Per a tenir una informació més complerta sobre les inscripcions, el reglament de la cursa, els premis o les possibilitats d’allotjament a la zona, consulteu el blog de l’entitat organitzadora.
Per últim, recordar als participants que es farà un dinar de cloenda a l’hotel Llacs de Cardós. El ticket del mateix, de 15 €, es podrà adquirir a Tavascan el dissabte 28 de febrer, al mostrador de l’organització.
Informació facilitada per l’Agrupació Científico-Excursionista de Mataró i http://www.feec.cat/