diumenge, 1 de febrer del 2009

PETIT RESUM ALTITOY 2009.....

Aquest cap de setmana s´ha celebrat al Open Altitoy, al dissabte 31 no s´ha donat la sortida degut a l´incident de la setmana pasada en el qual una allau va matar a un Gendarme. El traçat estava marcat i la gent el va anar a fer sense pulsometre ni preses, no contava com a cursa. L´Organització ens havia marcat una cursa de 4 pujades al costat de l´estació de Luz Ardiden.

El Diumenge 1 s´ha celebrat una bonica cursa a la zona del Tourmalet, res del que ens tenen acostumats a l´Altitoy( Arestes, Canals) pero finalment dintre de les limitacions de alçada que tenia l´organització ha estat força be.Finalment erem uns 500 corredors aproximadament i han sortir un 1550 metres de desnivell amb 4 pujades poc tècniques i unes baixades molt rapides i amb canvis de neu.