dimecres, 25 de febrer del 2009

Aquest cap de setmana,..... Certascan




El proper diumenge 1 de març la Copa Catalana d'esquí de muntanya es trasllada a Tavascan amb la celebració de la XXIII Alt Pallars Certascan en unes condicions immillorables de neu, i és que aquesta contrada del Pallars Sobirà ha estat una de les més beneficiades per la precipitació sòlida que enguany està cobrint de manera generosa tot el Pirineu.

La cursa, organitzada per l’Agrupació Científico-Excursionista de Mataró, tindrà el punt de sortida i arribada a la Pleta del Prat (Tavascan), a les 8.30 h del matí.

El recorregut definitiu serà comunicat als participants durant la reunió prèvia de presentació que serà dissabte dia 28 febrer a les 19.30 h a l’hotel Estanys Blaus de Tavascan.

Pel que fa a les inscripcions, variarà des dels 20 € (40 per a l’equip) dels juvenils, fins als 25 € (50 per a l’equip) de la categoria sènior.
Per a tenir una informació més complerta sobre les inscripcions, el reglament de la cursa, els premis o les possibilitats d’allotjament a la zona, consulteu el blog de l’entitat organitzadora: