dilluns, 9 de febrer del 2009

FONT BLANCA ARCALIS 09 COPA DEL MON


FINALMENT ES POT  CELEBRAR COPA DEL MON FONT BLANCA ARCALIS 09

Aquest diumenge gracies al gran treball de la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM), Vallnord i tots els voluntaris finalment es pot celebrar la cursa de copa del mon Font Blanca Arcalis 09,

Les intenses nevades i els forts vents d´aquesta darrera setmana han fet canviar el recorregut un parell de vegades, uns 220 corredors i corredores van participar en aquesta dura prova de copa del mon, finalment van fer uns 1500 metres de desnivell en 5 pujades alguna bastant directa, les baixades molt ràpides

 Els millors especialistas de l´esqui de muntanya mundial van participar, quedan en primera posició Florent Troillet, seguit  per Kilian Jornet a nomes 55 segons i en tercera posició Manfred Reichegger, en femines la primera posició va ser per Laetitia Roux , seguida per Mireia Miró i tercera Roberta Pedranzini.

 

1

4

Troillet

Florent

2

1

Jornet Burgada

Kílian

3

5

Reichegger

Manfred

 

 

 

 

 

1

101

Roux

Laetitia

2

102

Miró Varela

Mireia

3

103

Pedranzini

Roberta

 

 També puntualble per al campionat d´espanya en el que en primera posició va quedar Kilian Jornet seguit per Javier Martin i Manu Perez, en noies la primera Posició Mireia Miró segona Gemma Arrò i tercera Izaskun Zubizarreta.

1

1

Jornet Burgada

Kílian

2

11

Martin de Villa

Javier

3

13

Pérez Brunicardi

Manuel

 

1

102

Miró Varela

Mireia

2

319

Arrò Ribot

Gemma

3

28

Zubizarreta Gerendiain

Izaskun

 

Un cop mes els corredors catalans Kilian Jornet i Mireia Miró, van ser als millors i es van proclamar campions d´Espanya Absoluts , també bon resultat de Gemma Arrò subcampeona d´Espanya.

També es celebrava al campionat d`Espanta de Clubs i Federacions Autonòmiques , als guanyadors van ser la Polisportiu Puigcerdà y la FEEC amb una presencia masiva de corredors. 

1 comentari:

Anònim ha dit...

Moltes gràcies als andorrans per l'esforç fet! i moltissimes gracies als controls que devien passar-les pu...nyeteres amb aquell vent i aquell fred durant mes de dues hores! gràcies a tots per fer possible la cursa!