divendres, 10 de febrer del 2012

ULTIM DIA CAMPIONATS PELVOUX

A les pistes del Puy St Vicent, fent un fred que pelaba, s'ha fet le Staffete (Relleus). Al mig de les pistes, a 2200 m, relegats en un recò a on no es veia ni l'Arribada ni la Sortida, i el traçat també amagat. A Claut, Alpago, Andorra, etc, es veia tot la mar de be. A les Portes de Soleil no, ja que era fosc negre nit.
I un altre cop a pujar al Podi, en Joves (argent) i en Noies (Argent). Els nois, han fet 4rts.
Youths: 1r Italia, 2n espanya, 3r Suissa, 4rts França, 5ès Andorra fins a 7.
Noies: 1r Suissa, 2n espanya, 3r Italia, 4rt França, 5è Austria i 6nes Polonia, amb una meravellosa Anna "bella" Figura.
Nois: 1r Suissa, 2n França, 3r Italia, 4rts espanya, 5è Germania (amb un gran Anton Palzer, el sempre entrevistat pel amic del Jordi Pons), 8ens Andorra i Portugal (que encara estan corrent ara).
Quant trigan a fer el canvi baixada-pujada (posar-se les pells)?. Els bons uns 40 segons, amb un record de 33 segons, i els Portugesos 2 minuts llargs. I per fer el canvi pujada - baixada uns 20 segons encara no.
Com sempre, l'Ismf a lluit per la seva absencia visual. Ni pancartes, ni Delegats o Oficals equipats, ni presencia al Podi de Fleurs ni res. Només els pobres arbitres (amb distintius diferents, no fos cas que algú es penses que això era com a Claut) portaven algun distintiu del Ismf.
Resum: Bona Organització, amb molts controls (militars) i voluntaris. Les traçes, en generals, horroroses, molt dretes (sembla mentida que França sigui el pais pioner en fer cursos de Traçadors). Avituallaments justos, res que veure amb Alpago. Strarts List i Classificacions només per penjar i els Coachs, res pel poble ni pels espectadors. Difusió al pais minima, cartells petits.
Colaboració de les pistes: Pelvoux molt be, i els del Puy St Vicent podrien fer molt, i molt, més.
Del Ismf no se pas per que en parlo, ja que no s'els ha vist per enlloc (segurament han fet moltes reunions molt importants del Board Staff Comitte etc.).
Ahir nit, al bar del Hotel de Vallouise es va fer un preludi del que serà la festa de clausura: l'home del bar m'ha dit aquest mati que mai a la seva vida, havia servit i vengut tantes birres i genepys. Ara ja ha començat el sarau, despres de la ceremonia de Cloture, a on s'ha produit un miracle: el representant/delegat del Ismf anaba equipat de Ismf ............. un miracle, oi ? De on haurà tret aquest equipament ..................?
Au, fins els propers Campionats del Mon de Ski Munt, que encara no sabem a on es faran (serà que la Ismf encara esta reunida).
Felicitats a tots els participants, tecnics, pares, acompanyants i espectadors (aquests poquets).