divendres, 17 de febrer del 2012

Petits Pirineus: Aplaçat fins Trancs Maladetes 21 i 22 abril 2012‏

Bon dia:

A causa de la suspensió de la Open VallFosca, també s’han suspès les 2 primeres etapes dels “Petits Pirineus”: la del Open VallFosca i el Sprint de l’endemà a la Vall Fosca.

Debido a la suspensión de la Open Vall Fosca, también se han suspendido las 2 primeras etapas de los " Petits Pirineus ": la del Open Vall Fosca y el Sprint del día siguiente en la Vall Fosca.

En raison de la suspension de l'Open VallFosca, on a aussi également suspendu les 2 premières étapes de " Petits Pirineus": l'Open VallFosca et Sprint de lendemain de la VallFosca.

Enguany, doncs, els “Petits Pirineus” es faran en un sol cap de setmana, el del 20 al 22 d’abril a l’Hospital de Venasc (Llanos del Hospital), aprofitant la infraestructura dels Trancs de les Maladetes.

Dissabte 21, Individual a l’Aneto (amb un petit sector cronometrat), i Diumenge 22, el Sprint al costat del Hospital de Venasc (Llanos del Hospital).

Este año, pues, los " Petits Pirineus " se harán en un solo fin de semana, el del 20 al 22 de abril en el Hospital de Benasque (Llanos del Hospital), aprovechando la infraestructura de los Trancs de les Maladetes.
Sábado 21, Individual al Aneto (con un pequeño sector cronometrado), y Domingo 22, el Sprint junto al Hospital de Benasque (Llanos del Hospital).

Cette année, par conséquent, le " Petits Pirineus" sera dans un week-end, le 20 Avril au 22 au Hospital de Venasc (Llanos del Hospital), en utilisant l'infrastructure de Trancs de les Maladetes.
Samedi 21, Individuel au Aneto (Nethou) (chronométré sur un petit secteur), et dimanche 22, du côté de la Sprint Venasc l'hôpital (Llanos del Hospital).

Estem tractant de fer un bon preu per la estada al meravellós Hotel del Hospital de Venasc (Llanos del Hospital) per tots els participants als « Petits Pirineus ». Aviat us donarem més informació.

Estamos tratando de conseguir un buen precio por la estancia en el maravilloso Hotel del Hospital de Benasque (Llanos del Hospital) para todos los participantes en los « Petits Pirineus». Pronto os daremos más información.

Nous essayons de faire un bon prix pour ce merveilleux séjour à l'Hôpital Hôtel Venasc (Llanos del Hospital) pour tous les participants à " Petits Pirineus" Bientôt vous aurez plus d'informations.

Enguany, els “Petits Pirineus” serà una festa del ski de munt dedicada exclusivament als joves (Juniors i Cadets). Aneu-vos preparant !

Este año, los " Petits Pirineus" será una fiesta del esquí de montaña dedicada exclusivamente a los jóvenes (Juniors y Cadetes). Iros preparando!

Cette année, le " Petits Pirineus» est un festival de ski-alpinisme consacrée aux jeunes (Juniors et Cadets). Aller préparez-vous!

1 comentari:

Unknown ha dit...

Oh quina llàstima que s'hagi aplaçat! Esperem que aquest any sigui molt bo!! Jo estaré allà per a veure-ho! Sempre m'han agradat molt aquestes competicions del pirineu català

Salutacions!