divendres, 10 de febrer del 2012

CAMPIONATS ESKI MUNTANYA PELVOUX


2na part dels Campionats Euro Ski Munt. Dimecres tarda.
Ahir dimarts,van correr els Youth, entremig les pistes de ski de Puy-St Vincenç, sense trepitjar les pistes trepitjades, amb un traçat força dret. L'alegria catalana va ser l'Aleix Domenech, que va fer 2n Cadet Masc mentrestant el Bravo Picon va fer 6è de 14 nens. En Juniors nois, l'Oriol Cardona (10è) i l'Alvaro Sumozas (13è i problemes de pells) es van haver de conformar de veure de molt lluny al nou astre rutilant del ski munt, el tedesco Anton Palzer.
Les noies força be, la Laura Balet rascant el podi en Cadets Fem (4a), així com la Inka Bellés i la Marta Garcia (4a i 5a) i la Laia Coma (8a), i que avui m'ha salvat la vida.
Avui dimecres, la Individual Senior, amb un recorregut sorprenent, a on ha primat els descensos sobre les pujades (+ 400 mts), i que han servit per coronar als millors baixadors: Bon Mardion (1r) i Anthamatten (3er), que han guanyat posicions a la baixada al Kilian (2n) i al Reichegger (4rt). El Pinsi 9è, i la resta cal veura-la a
http://ismf-ski.org/. (ara no la tinc pas a ma)
Avui, el traçat de pujada era també molt dret amb neu dura/gelada, només apta per gent molt física i pells molt adhesives. Sembla mentida que a França, a on fa anys que fan el curs de Traçadors, encara no hagin aprés a fer traçes suaus amb forces conversions .................
La ISMF continua "desaparescuda" a nivell publicitari i mediatic, mentres que els reponsables de les inscripcions ja donen Star List a manta i algunes classificacions en paper (sembla que la ma del Alain Lanxade es nota).
I ahir va apareixar un membre del COI, per observar aquests Campionats. Se suposa que esta fent un gran esforç, ja que no esquia ................ no se pas qui l'ha enviat ni a on es pensava que anava.
Demà la Vertical per tothom. Murs a dojo.
I ha hagut "canvi climatic", amb una pujada de les temperatures de més de 10º ........... ja no es el que era !
I ahir, sopar amb Xampany del bo a cal Naudí !!!!