diumenge, 13 de març del 2011

Marta Riba i Javi Martin s'emporten la primera edició del Gran Nord


Avui al matí s'ha donat la sortida de la primera edició del Gran Nord, finalment i degut al risc d'allaus s'ha tingut de retallar l'itinerari previst, no obstant el lloc, el sol i la quantitat i qualitat de la neu ha fet disfrutar d'alló més als 50 participants de la travessa.


La sortida ha estat la prevista al Pont de Ressec, d'allí s'enfilava al refugi de la Restanca pel camí d'estiu per tal de quedar a resguard del possibles allaus de "la mesilla", un cop al refugi es pujava per l'itinerari normal al cim del Montarto, d'allí es baixava al refugi de la Restanca on finalitzava la cursa, la baixada del refugi al pont de ressec s'ha realitzat neutralitzada. Així doncs la cursa ha constat d'una sola pujada de 1450mt. de desnivell i una baixada de 860mt.

En el pla esportiu victoria de Javi Martin seguit de wilfrid Jumere i Nil Cardona, en noies victoria de Marta Riba seguida de Marta Garcia i la local Montse Bacardit.

La cursa s'ha acabat amb un dinar de germanor a Vielha i un magnífic sorteig de material on tots els corredors "han picat" quelcom.


1.Javi Martin
2.Wilfrid Jumere
3.Nil Cardona
4.Gerard Garreta
5.Antoine Rodriguez
6.Alfredo Sant
7.Jordi Gavaldà
8.Marta Riba
9.Jean Rofriguez
10.Ignasi Andrès

1.Marta Riba
2.Marta Garcia
3.Montse Bacardit
4.Ares Izard
5.Núria Burgada