dilluns, 21 de març del 2011

Cursa de la Lluna

El passat dissabte a la nit, el CEC i la Vall de Núria van organitzar la III edició de la cronoescalada nocturna la Lluna.
Més de 100 corredors, van poder gaudir d'una magnífica nit de lluna plena,i del paquet de neu caigut durant la setmana,
arribant novament, igual que la 1era edició a dalt del Cim del Puigmal.
La temperatura fou més que correcte, només amb una mica de vent a dalt del cim, i la baixada
amb molts tramps amb una neu pols excelent.
Malgrat la cursa està catalogada dins el calendari com a prova popular, vull destacar que
l'organització va ser d'un nivell altíssim, sobretot voldria destacar la cura que van tenir
vers la seguretat; tot l'itinerari tan la pujada com la baixada estaven senyalitzats amb barretes fluorescents,
tots els corredors també portaven una barreta fluorescent penjant de la motxilla, a més hi havia dos punts
de control que anotaven tots els corredors que havien passat, ja fos pujant o baixant. I per si de cas
una dotació dels GRAE dels bombers de la Generalitat també hi va ser present per qualsevol incidència.