dijous, 10 de març del 2011

El secretari general de l’Esport rep als medallistes catalans en el darrer Campionat del Món


El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, va felicitar dimecres 9 de març al gruix d’esquiadors catalans que van obtenir 14 medalles, 5 d’elles d’or, en el passat Campionat del Món d’Esquí de Muntanya, celebrat a Claut (Itàlia) a finals de febrer, en un acte que va tenir lloc al Museu i Centre d'Estudis de l'Esport Dr. Melcior Colet, de Barcelona.

Ivan Tibau els va fer entrega d’un obsequi amb motiu d’uns èxits que “són molt complicats d’assolir i que són fruit del vostre treball i dedicació, així com de la tasca de la Federació i del Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Catalunya”. El secretari general de l’Esport va afegir que aquests esportistes són “un model a seguir” i que el Govern està “orgullós” de comptar amb la seva vàlua.

Acompanyats pel president de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, Jordi Merino, per Juanjo Garra director tècnic de la Federació, per Marcial Alemán, membre de la Junta Directiva i per Conxita Rusinés, gerent de la Federació, van rebre la felicitació del Govern Kilian Jornet (CP Puigcerdà SE), medalla d’or en cursa individual i en cursa vertical, així com Mireia Miró (UEC Gràcia), medalla d’or sènior i promesa en cursa individual i cursa vertical, i plata promesa en la modalitat d’esprint.

També van rebre el seu reconeixement Marc Pinsach (CE Cassanenca), Laura Balet (UE Sabadell) i Gemma Arró (GREC-Cerdanya), per les medalles obtingudes en diverses proves, així com l’equip femení format per Mireia Miró, Tina Bes i Gemma Arró, que va acabar tercer en relleus. I com no, el Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Catalunya (CTEMC) de la FEEC, com a responsable en la formació, “tant esportiva com personal” (segons les paraules del propi Jornet). Tibau va entregar també un obsequi a Jordi Canals i Arnau Anguera, dos dels membres de l’staff tècnic del CTEMC, que juntament amb Isaac Ruiz van assistir a la recepció. Aquests, per la seva banda, van fer entrega al secretari general d’una foto de família dels esportistes i tècnics, realitzada durant el passat Campionat d’Espanya individual (Andorra).

L’acte va finalitzar amb una foto de família on hi havia tots els esportistes catalans participants a Claut que van poder assistir a la recepció, juntament amb part del cos tècnic del centre de tecnificació, acompanyats de Jordi Merino. En la foto, a part dels esportistes i tècnics esmentats també hi apareix Genís Zapater (Ski Club Camprodon SE). Des d’aquetes línies volem reiterar una vegada més la nostra més sincera felicitació tant als esportistes com als responsables del CTEMC i seguir encoratjant-los per repetir els èxits aconseguits a Claut.

Informació elaborada per l'Àrea de Comunicació de la FEEC