diumenge, 21 de desembre del 2008

El cap de setmana del 3 i 4 de Gener s'estrena el calendari d'opens de la FEEC


El proper 3 de gener tindrà lloc a Andorra el II Relleu Grandvalira Soldeu, organitzat pel Club Pirinenc Andorrà i que enceta una nova temporada de curses open de la FEEC. La prova, a més, és puntuable per la Copa d’Andorra d’esquí de muntanya.
El recorregut d'aquesta cursa de relleus, que segueix el reglament de la ISMF, serà el mateix que el dels Campionats del Món que se celebraran el 2010. La sortida i l'arribada es troben al planell dels Espiolets (2.260 m). Cada equip estarà format per dos corredors: el corredor A que realitza el primer i tercer relleu, i el corredor B que realitza el segon i quart relleu, fins a completar els 4 relleus de 160 m.
La participació està limitada a un total de 60 equips: 30 equips sèniors masculins i 30 equips, entre sèniors femenins i joves. Les inscripcions, que es van obrir el passat 13 de desembre, s’han de realitzar a la Federació Andorrana de Muntanyisme (tel.: +376 890 384; a/e: fam@andorra.ad).
El preu d'inscripció, fins al 30 desembre, és de 30 € per equip; després d'aquesta data i el dia de la cursa tindrà un cost de 40 € per equip. La inscripció inclou: pujada amb el telecabina, dret de cursa, avituallament, dinar de cloenda, sorteig de material. El preu per acompanyant, que inclou pujada amb telecabina i dinar de cloenda, és de15 €.
Per a més informació podeu consultar el web de la Federació Andorrana de Muntanyisme.


El 4 de gener se celebrarà una nova edició de la clàssica Traça Catalana Les Angles, que enguany arriba a la XXII edició. La cursa, que forma part del calendari d'opens de la FEEC, està organitzada per Sports de Montagne Cerdagne-Capcir.
El recorregut parteix de la cota 2.113 de Les Angles, ascendeix el cim del Carlit (2.921 m) i finalitza a la cota 1.655 de Les Angles. La cursa te un total de 1.622 m de desnivell positiu, dels quals 115 m són per arestes, i 2.020 m de desnivell negatiu.
Per participar cal formalitzar la preinscripció a través del web de l'entitat organitzadora, on trobareu més informació sobre la cursa.

4 comentaris:

Ferran B. ha dit...

Hola,

Tinc un dubte amb la traça catalana, al calendari de la Feec la marquen com una cursa per esquis, i en canvi a la pàgina web sembla que és individual, jo m´he inscrit sol, comfirmeu-me si necessito buscar-me una parella o es que existeixen les dues opcions,

gràcies,

ferranbofill@gmail.com

Ferran B. ha dit...

Perdoneu volia dir que tenen previst la cursa d´esqui de muntanya per "equips"

Anònim ha dit...

És individual.

Ferran B. ha dit...

Ok gràcies!