dimecres, 3 de desembre del 2008

Kílian Jornet candidat al premi "Descobriment gira de l'any" de Catalunya Ràdio

El programa esportiu Tot Gira de Catalunya Ràdio enceta la primera edició del premi "Descobriment gira de l'any". Entre els 9 esportistes candidats es troba Kílian Jornet, actual campió del món de curses de muntanya.
Kílian Jornet, de 21 anys, s'ha proclamat campió del món de curses de muntanya durant dos anys consecutius (2007 i 2008) i aquest 2008 ha estat també campió d'Europa de curses de muntanya i vencedor en dues de les proves més prestigioses del món de la muntanya: la Pierra Menta fent parella amb el suís Florent Troillet, i l'Ultra Trail del Mont Blanc amb un nou rècord de la prova.
Els oients seran els encarregats d'escollir el guanyador a través de les seves votacions via correu electrònic (gira@catradio.cat) o missatges de text amb l'acrònim catgira al 7033.
Els oients podran votar per l'esportista que considerin com el "Descobriment gira de l'any" fins al dissabte 20 de desembre. El diumenge 21 es donarà a conèixer el nom de l'esportista guanyador i es farà el sorteig entre tots els oients participants d'un cap de setmana a la vall de Núria, gentilesa de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i Vall de Núria. El diumenge 28 de desembre s'emetrà una entrevista al programa Tot Gira amb l'esportista més votat i se li farà entrega del primer premi "Descobriment gira de l'any".
Voteu pel Esportista Descobriment del any:http://www.catradio.com/pcatradio/crItem.jsp?seccio=noticia&idint=2662El Kilian s’ho mereix.
Ompliu Catalunya Radio de e-mails: gira@catradio.cat i SMS: amb l'acrònim catgira al 7033 posant el nom del Kilian Jornet.