diumenge, 14 de desembre del 2008

MOLT VENT I FRED A LA CRONO DEL PAS DE LA CASA...

Ahir dissabte 13 de desembre malgrat el fred i el fort vent que feia es va poder disputar la 2 Cronoescalada d´aquest inici de temporada en aquest cas celebrada a L'estació d´esqui del Pas de la Casa (Andorra). Prova puntuable per la VII Copa D'Andorra D'Esquí de Muntanya i per la IV Copa Feec Cronoescalades. Després d'un petit retard de mitja hora, debut a les ràfegues de vent de mes de 90 km/h que afectaven al Coll Blanc van obligar als organitzadors a escurçar el recorregut i deixar-lo amb 2 pujades de 325 metres de desnivell ( 650 m totals en lloc de 840 m) les temperatures a dalt del cim eren de -15 sota zero.

El primer classificat va ser Miguel Caballero ( CM Guardia Civil) que tardava 27'27", la segona posició va ser molt disputada i finalment va ser per Oscar Roig( Lleida C,Exc) que va entrar amb 28'46" i la Tercera Posició va ser per L'atleta Andorrà Joan Albós( club pirinenc Andorrà) amb un temps de 28'49". En noies la primera va ser Sophie Dusautoir amb 34'25" en segon lloc Patricia Althape amb 38'02" i tercera classificada Stephanie Jiménez 40'33". Record de participació a la prova amb 106 corredors.

Finalment la cursa va acabar amb un sopar , una entrega de premis i també una generós sorteig de material organitzat per el Club Pirinenc Andorrà amb el patrocini del comú d´Encamp, la col.laboració de Viladomat Esports, Grandvalira, Caldea i el suport de la Federació Andorrana de Muntanyisme juntament amb la Federació D'Entitats Excursionistes de Catalunya.