dimecres, 17 de desembre del 2008

El CTEMC treballa de valent a les portes de la nova temporada de competició

El cap de setmana passat, dies 13 i 14 de desembre, va tenir lloc a la Cerdanya una nova sortida del Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Catalunya (CTEMC), coincidint amb el curs d’esquí de muntanya de competició de la FEEC.
El dissabte els esportistes es van desplaçar fins als Alabaus on es va realitzar un molt bon treball tècnic, incidint en el lliscament, les transicions i les baixades. Posteriorment es va aprofitar que es disputava una prova de Copa del Món femenina d’esquí alpí per observar i analitzar les baixades de les corredores.
El diumenge, tot i la nevada que va deixar blanca tota la Cerdanya, els esportistes del CTEMC van continuar els seus entrenaments tècnics a Font Romeu, base i residència de cinc components del grup, on gràcies a unes beques del Consell Català de l’Esport, el CAR de Sant Cugat i la FEEC, aquests esportistes poden compaginar els entrenaments a alçada i els estudis en STAPS en les millors condicions possibles.
La setmana anterior, aprofitant els dies del pont de la Constitució, també es va realitzar una sortida de tecnificació del grup ARC d’esquí de muntanya. Van assistir-hi els esportistes més antics amb l’objectiu de fer el reconeixement de la cursa del quilòmetre vertical que se celebrarà el proper 28 de desembre a Sant Pere dels Forcats.
El mateix cap de setmana passat es va iniciar la temporada de curses de la FEEC amb les dues primeres cronoescaldes del calendari.
Divendres a la nit es va disputar la VI Cronoescalada Nocturna Ulldeter on Kílian Jornet i Marc Pinsach, components del CTEMC, van ser primer i segon de la classificació absoluta respectivament. A l'endemà, a la XII Cronoescalada Nocturna Pas de la Casa membres del grup ARC d’esquí de muntanya hi van prendre part aconseguint resultats molt satisfactoris. Cal destacar el segon i tercer lloc de l’Ignasi Andrés i Nil Cardona en el circuit B.
Informació facilitada per Arnau Anguera / Foto: Jordi Canals