dimarts, 2 de febrer del 2010

Festival Hivernal Vall de Boí


Aquest hivern novament del día 2 al 6 de febrer, tindrà lloc aquesta festa de la montanya. Tot i les males condicions climatològiques que varem patir l’any passat, el resultat fou d’allò mes satisfactori. Les nevades varen ser molt copioses i això ens dificultà l’organització, però ens va fer gaudir de quantitats desmesurades de neu pols. Aquest any, esperem que la resposta dels fanàtics de la montanya hivernal sigui encara més amplia. La competició es tipus “Open” l’únic requisit per inscriure’s, es estar federat d’algun esport de montanya i portar el material adequat, excepte per el “Free Ride” en el que les places son molt limitades i únicament per invitació.

Programa 2010:

- FREE RIDE.
LA COMPE DE FREERIDE ES REALITZARÀ EL DIMECRES 3 DE FEBRER A BOÍ TAÜLL, US HI ESPEREM. Per raons de seguretat i condicions de la neu, s'esperarà a última hora a decidir si la competició es realitazarà com estava previst, o si en canvi es farà una baixada xina. Quan es sàpigue es trucarà a tots els corredors. Si es realitza el freeride heu de portar arnés, grampons i un mosquetó de seguretat, a part de l'equip habitual.

-Divendres 5. CRONOESCALADA.
De bon dematí ja estarem al pont de St Martí, a 1km del Pla de l’Ermita. Les inscripcions es faran en el acte a partir de les 8:00. Des dallí ens esperen més de 1200m de desnivell, fins al cap de la Raspa Roia 2750m. Unes baixades per l’estació de Boi Taüll per fer-nos una mica més de gana, i a partir de les 14:00 costellada i entrega de premis al Pla de l’Ermita.

-Dissabte 6. DRY TOOLING.
A partir de les 9:00 del matí obrirem les inscripcions al pàrquing de Caldes de Boí. Fins les 4 de la tarda “apretarem” en el nou sector equipat per a l’ocasió, tot provant els darrers models de piolets Black Diamond. Cap a les 18:00 els seleccionats disputaran la final, a la plaça de Boí. Despres entrega de premis i final de festa amb els musics ribagorçans “Rumbalgia”.
Totes les inscripcions son gratuïtes, desprès de l’entrega de premis(pernil, formatge, xoris) sempre hi haurà un sorteig de material per a tots els participants.

Esperem la vostra col•laboració per fer la festa més gran, penseu que tots podem participar i gaudir de l’ambient.