dilluns, 9 de gener del 2012

Marc Solà i Maria Fargues s’imposen a la Traça Catalana dels Angles

El passat diumenge es va celebrar la 25a edició de la clàssica Traça Catalana als Angles (Capcir, França), inclosa dins el calendari de curses open d’esquí de muntanya de la FEEC.

Degut a la manca de neu, l’organització va haver de preparar un recorregut de circumstàncies molt tècnic per dins el bosc, amb 4 pujades i total de 1.700 metres de desnivell positiu.

No obstant això la cursa va suposar una magnífica posta a punt de cara a l’imminent Campionat d’Espanya individual que se celebrarà a Boí Taüll el proper diumenge 15 de gener i on la Selecció Catalana de la FEEC surt com l’equip a batre, tant en la categoria absoluta com en joves.

Pel que fa a la cursa dels Angles va estar dominada des d’un bon començament pel corredor de Camprodon Marc Solà (Ski Club Camprodon SE) i per Maria Fargues (Pedala.cat). Van acompanyar-los al podi l’andorrà Joan Albós i Jordi Palomares (CP Puigcerdà SE) en homes i Clàudia Garcia i Maribel Morillas en dones.