dimecres, 4 de gener del 2012

380 CORREDORS PARTICIPARAN A LA TRAVESSA INTERNACIONAL D'ESQUÍ ALPINISME OPEN VALL FOSCA


380 CORREDORS PARTICIPARAN A LA TRAVESSA INTERNACIONAL D'ESQUÍ ALPINISME OPEN VALL FOSCA

La Pobla de Segur, 4 de gener de 2012.- L'organització de la Travessa Internacional d'Esquí Alpinisme Open Vall Fosca ha ampliat la participació finalment a 190 equips, és a dir, 380 corredors, en lloc dels 150 equips previstos inicialment degut a l'allau d'inscripcions rebudes. Aquesta cursa està organitzada pel Club d'Esquí de la Pobla de Segur (CEPS) i se celebrarà el dia 18 de febrer a la zona de la Vall Fosca (Pallars Jussà- Lleida).

Les inscripcions es van obrir el passat 20 de desembre però es van haver de tancar al cap de 12 hores al esgotar-se les places previstes. Degut a l'èxit, el CEPS ha decidit ampliar la participació de 150 a 190 equips per tal d'acceptar a la gran majoria els corredors inscrits en el segon període d'obertura d'inscripcions, entre el 27 de desembre i el 3 de gener. El Club
s'ha possta en contacte amb els inscrits en la segona convocatòria per tal que finalitzin el procés.

12a Open Vall Fosca
L'Open Vall Fosca celebrarà la seva 12a edició el 18 de febrer a la Vall Fosca (Pallars Jussà). Les categories seran: general, general femenina, general mixta, sub-23 (masculí i femení), júnior (masculí i femení), cadet (masculí i femení) i veterans. Els primers classificats es repartiran 1.400 € de premis en metàl•lic; també hi haurà premi especial a l'ascens i descens més ràpid, al club amb més participants i al participant més jove i més veterà. L'itinerari concret de la travessa es decidirà la setmana abans de la celebració de la cursa tenint en compte la innivació de la zona, el risc d'allaus i la meteorologia prevista. S'intentarà traçar un itinerari inèdit amb un desnivell d'uns 1.600 metres. Està previst que, igual que en les últimes edicions, hi participin corredors d’altres països, principalment d’Andorra, França i Itàlia. La travessa serà puntuable per la Copa Catalana d'esquí de muntanya i per la Petits Pirineus, una lliga reservada als esquiadors de muntanya de menys de 20 anys i que pretén fomentar aquest esport entre els més joves.

Per més informació:
Club d'Esquí de la Pobla de Segur
www.openvallfosca.com
www.ceps.cat