dimarts, 17 de gener del 2012

Canvi recorregut de la Font Blanca - Arcalís 2012


Aprofitant el dia festiu dels Reis, de divendres 06 el dissabte 07 i el diumenge 8 de gener, els responsables del recorregut amb un grup de voluntaris han fet el reconeixement de l’itinerari de la prova individual a Arcalís i de la vertical a Arinsal.

Les condicions meteorològiques dels darrers dies, amb vent molt fort amb rafegues de 120 km per hora, han modificat substancialment les condicions de la neu, endurint neu en la part baixa i mitjana del recorregut. Això no crea cap impediment per la vertical de Arinsal, ja que aquesta cursa es realitza per les pistes, però si que ha tingut incidència en el recorregut de la prova individual a Arcalís.

Les difícil condicions, amb neu glaçada en el sector de Tristaina i del pic Forcat ens obliguen a fer uns canvis en l’itinerari. Quedant pràcticament descartat per raons de seguretat el cercle de Tristaina, el recorregut de la prova es realitzarà entre el Cap de la Serra de la Coma, i el pic de Peyreguils.

El nou recorregut constarà de cinc pujades amb 1700m de desnivell per els homes, quatre pujades amb 1350m de desnivell per les dones i tres pujades i 1000m de desnivell per els cadets com exigit per el reglament ISMF per la copa del món.

Però tranquils, tot i el canvi, el recorregut serà alpí i tècnic, completament fora de les pistes d’esquí, amb tram de arestes i canals assolint a cada pujada un cim diferent.

Els propers 14 i 15 de gener els traçadors de la Font Blanca tornaran a realitzar el recorregut per preparar un traçat a l’alçada del millors corredors del mon.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS