dijous, 25 de març de 2010

1era Era Pujada deth Dossau.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
El Club Excursionista d'Aran va organitzar, dissabte 20 de març, una Cronoescalada al Dossau.
La intenció era fer una cursa popular destinada bàsicament a la gent de la Val per a donar a conèixer el nou Club.
El resultat va ser una espectacular participació d'un munt de gent aranesa i no aranesos, molts dels quals no són els noms que acostumem a veure a les curses.
Vem poder comptar amb la presència de personatges de la muntanya que havien estat amagats entre les pedres, com la Mònica Verge. També va venir en Feliu Izard, sempre present a totes les curses. D'altres més assiduus a fer curses com en Gensana o en Mombiedro o la Montse. I algun toc de gràcia com els participants disfressats vinguts de la Pobla de Lillet.
El podi femení va ser Montse Bacardit, Dolors Lopez i Laura Castellarnau
El podi masculí va ser Roger Angüés, Cristian Cruz i David Gensana
I els primers aranesos van ser Montse Bacardit i Ruben Casseny.
Després de la crono estàvem tots convidats a un sopar-projecció al Local Social de Bagergue, en part proporcionat per l'Hotel Seixes de Bagergue i per una carnisseria aranesa. Si el nombre de participants a la crono ens va sorprendre, el nombre de gent al sopar encara més! Érem en total uns 125!!!
L'Ester Sabadell ens va oferir la projecció de Muntanyes del Món, amb impressionants imatges i una explicació en directa que va deixar a tothom embadalit.
Diumenge es va fer una sortida popular, malgrat l'estat de la neu, al Tuc de la Salana.
En resum un fantàstic cap de setmana d'esquí de muntanya amb cares noves al món de les curses!
Moltes gràcies a tots els participants i organitzadors!!
Club Excursionista d'Aran