dimarts, 4 de febrer del 2014

IX CRONO VALLTER LOW COST TERRITORI ISARDS

Avui dia 2 de febrer a les 11 s' ha donat el tret de sortida a la IX crono Vallter "low cost" - Territori d'isards, que enguany formava part del circuit Copa Catalana FCG de cronoescalades mountain series 6.0.  Despres d'aplaçar la data per mala meteo, aquesta vegada ha sigut um xic mes benevolent, I ha permès fer el recorregut alternatiu, que duia de la part mes baixa a la part alta de l'estacio de Vallter 2000, amb 500 metres de desnivell i amb un 50% del recorregut fora pista. ja que les recents nevades I el fort vent que bufava ha fet inviable pujar a Bastiments.
Marc Pinsach fa bons els pronostics enduent-se la victòria per davant dels germans cardona, nil 2n I oriol 3r. Joan Reiner I genís zapater 4rt I 5è han completat una excelent actuacio de la seleccio catalana.
Les fèmines Claudia Galicia s' ha endut el gat a l'aigua seguida d'una reapareguda anna comet. Tercera ha sigut  Miriam martinez.
L'organitzacio valora positivament la participacio de 120 esquiadors que han desafiat el mal temps hi han pres part en la prova.


CLASSIFICACIONS