dilluns, 24 de febrer del 2014

CRONONURIA"MEMORIAL RAMON CASADEVALL)

El passat dissabte 22 de febrer es va disputar la 1a Crononúria “Memorial Ramon Casadevall” a Núria. Es tractava de la quarta i darrera prova de la Copa Catalana de curses verticals FEEC i Circuit FGC Muntain Sèries 6.0, per tant prova que decidia els podis del circuit i de la Copa.
Un dia radiant i amb unes condicions de neu excel·lents no van impedir fer el traçat dissenyat prèviament al Coll de Noucreus. Van ser 4,2 quilòmetres de recorregut i 850 metres de desnivell per al circuit llarg, l’itinerari reduït des del Pont de l’Escudé va ser per a les categories cadets i júnior femení.
La coincidència de diversos esdeveniments d’esquí de muntanya van repercutir en una inscripció de només 40 corredors. Els guanyadors absoluts de la cursa van ser en Marc Pinsach i l’Anna Comet, que també es van endur la general del circuit FGC Mountain Sèries 6.0. Així els seus noms serán els primers en inscriure’s al trofeu, del qual en van rebre una rèplica en minisatura. El director de l’Everest Trail Race els va fer entrega d’una invitació per a l’edició 2014 del trail.

Des de l’organització donem les gràcies a tots els corredors que van participar

CLASSIFICACIONS

Guanyadors del circuit FGC Mountain Sèries 6.0 i un moment de la cursa amb el Coll de Noucreus al fons