dimarts, 3 de febrer del 2009

Vallnord acull la III Fontblanca-Arcalís

Un any més la Federació Andorrana de Muntanyisne i el Club Pirinenc Andorrà organitzen pel diumenge 8 de febrer, la III Fontblanca-Arcalís Vallnord, una prova puntuable per la Copa del Món, la Copa Catalana, el I Trofeu Internacional “Petits” Pirineus, i que a més serà Campionat d'Espanya individual d'esquí de muntanya "Gran Premio Grifone".
Enguany es presenta una prova amb un nou i original recorregut de 1.820 m positius i negatius que es realitza íntegrament al voltant de la Coma d’Arcalís. Els corredors gaudiran d’un itinerari molt tècnic i alpí, amb diversos terrenys: trams plans, pujades amb crampons, canals de baixada amb esquís i dos trams d’aresta que segur agradaran a tos els participants.
Programa i inscripcionsDissabte 7 de febrer entre les 16 i les 20 h es faran les inscripcions, el lliurament de dorsals, el brífing i el sopar previ a la prova. Diumenge entre les 9 i les 9.45 h es farà el control de dorsals i ARVA a l’àrea de sortida, que es donarà a les 10 del matí per totes les categories. Els recorregut A admet inscripcions per les categories Sèniors, Espoirs i Veterans, en masculines i femenines. I el recorregut B per cadets i júniors en masculines i femenines, i popular.
Les inscripcions estan obertes des del 12 de gener a la Federació Andorrana de Muntanyisme i estan limitades a 250 corredors. El telèfon de contacte: 376 890 384 i l’adreça electònica: fam@andorra.ad El preu de la inscripció inclou dret a la cursa, obsequi per valor de 40€, avituallament a l’arribada, servei de dutxes i dinar de cloenda. Els premis i trofeus estan valorats en 6.4000 € en metàl·lic, així com material pel sorteig.
L’allotjament estarà garantit només als inscrits abans del 27 de gener i quan no s’assoleixi la capacitat màxima de l’hotel reservat pel participants a la prova. Per reserves cal presentar inscripció Ahotels Prisma, telèfon: +376 867929 i adreça electrònica: prisma@ahotels.com o a altres hotels amb convenció: Ahotels Princep, telèfon: +376 870400 i adreça electrònica: princep@ahotels.com Per més informació sobre la prova podeu consultar el web de la Federació Andorrana de Muntanyisme.
Informació facilitada per la Federació Andorrana de Muntanyisme