divendres, 9 de desembre del 2011

PRIMERA VICTORIA MARC PINSACH I MIREIA MIRO

Ahir l'Ski Club Camprodon va obsequiar tots els amants de l'esquí de muntanya i la competició amb una cursa fantàstica: la IX Crono Vallter 'Lorpen-Esports Vivac'.

A 2/4 de 6 de la tarda 110 corredors, entre ells alguns dels millors esquiadors de muntanya del món, prenien la sortida a l'estació d'esquí de Vallter 2000 en una nit que prometia ser intensa i divertida. Múltiples factors es van ajuntar per transformar la cursa en una gran festa de l'esport: bon ambient, bona meteorologia, bona organització... Després de la cursa hi va haver un sopar amb sorteig de material i el lliurament de trofeus.

La cursa, que puntuava per a la VII Copa Catalana de curses verticals d'esquí de muntanya de la FEEC, va consistir en dues pujades de 333 metres de desnivell i 1,84 km cadascuna fins al punt més alt de l'estació d'esquí. La sortida de la primera pujada es va fer en grup. Va ser una sortida frenètica, on des del primer moment va quedar clar que cap del grans corredors volia deixar passar la victòria. La sortida a la segona pujada era esglaonada, i cada 30 segons sortia un esquiador diferent. El rànquing final sortia de la suma dels temps de les dues pujades.


Al final victòria va ser per el Marc Pinsach i la Mireia Miró amb uns temps increïbles. En homes el podi el van completar Miguel Caballero i Marc Solà, aquest darrer del club amfitrió. En dones ho van fer la Marta Riba i l'Alba Xandri. El club amfitrió també va aconseguir la quarta i cinquena posició gràcies a Nil Cardona i Genís Zapater. Moltes felicitats a totes i tots.


Noticia de la pagina web corremonts.cat