dilluns, 12 de desembre del 2011

La CRONOESPOT es celebarà en l’estació de PORT-AINÉ



La CRONOESPOT es celebarà en l’estació de PORT-AINÉ

La prova que devia fer-se en l’estació d’Espot (ski-Pallars) es trasllada a Port-ainé (ski-Pallars) degut a les condicions de neu.

Aquest proper dissabte 17 de desembre de 2011 tindrà lloc a l’estació de Port-Ainé (Ski Pallars) la tercera edició de la cursa d’Esquí de Muntanya “ Cronoespot “ que aquest any passa a denominar-se “Vertical Ski-Pallars”. Aquesta cursa vertical, serà puntuable pel VII Campionat d’Espanya de Cronoescalades i la Copa Catalana de l’especialitat.

Els millors especialistes del món participaran a la cursa. En categoria masculina els principals favorits per endur-se la victòria són Kilian Jornet (Campió del món i d’Espanya absolut masculí) i Marc Pinsach (Campió del món i d’Espanya sub-23), aquests hauran de lluitar amb corredors de la categoria de Miguel Caballero, Marc Solà, Pau Costa, Nil Cardona, Kiko Navarro o els components de la selecció Andorrana.

En categoria femenina l’actual Campiona del món i d’Espanya, Mireia Miró, s’enfrontarà amb esquiadores de la seva selecció (FEEC) com Marta Riba, Anna Comet, Alba Xandri, Núria Picas, Emma Roca o Naila Jornet, així com altres corredores, com la vasca Izaskun Zubizarreta o la madrilenya Maribel Martin.

En funció de la neu disponible el dissabte, l’itinerari pot variar entre els 470 als 800 metres de desnivell positiu.

La sortida serà en massa; tindrà lloc davant l’Hotel cota 2000 amb arribada al Pic de l’Orri (2.440 mts).

El programa de la cursa serà el següent:

Entrega de dorsals i informació de 09:00 a 10:30 al Pàrquing cota 1975 de Port-Ainé
Sortida a les 11:15 dones (senior, Sub-23, veterà, cadet i Junior) en cota 1975
Sortida a les 11:25 homes (senior, Sub-23, veterà, cadet i Junior) en cota 1975
Entrega de trofeus a les 14:00 en punt en zona Cafeteria cota 2000
Les inscripcions es poden realitzar a la web de la cursa www.cronoespot.com, el preu de la inscripció és de 5 euros a pagar el dia de la cursa durant la retirada dels dorsals, l’últim dia d’inscripció serà el dijous dia 15 de desembre, passat aquest dia no es podran realitzar més inscripcions.