diumenge, 23 de gener del 2011

II PUJADA ERA DOSAU PUNTUABLE PER CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CRONOESCALADES I PRIMERA COPA D´ARAN.

La Segona edició de la Cronoescalada Era Pujada, puntuable per la VI COPA FEEC DE CRONOESCALADES i també CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL, al Pla de Beret a la Vall D´Aran s´ha celebrat la tarda del 22 de gener del 2011 amb un fred molt intens, temperatures de -14 que acompanyades amb neu recent caiguda van fer que els 120 participants mostressin que l´esqui de Muntanya es un esport dur . La sortida va ser a la base del telecadira Cloth der Os fins al Pic del Dosau de 2520m total van sortir 650 metres de desnivell, un circuit tècnic amb molt troç de traçat per fora pista.

El Guanyador de la Era Pujada 2011 i del CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL va ser el corredor XAVIER GUILLAMO de la Unió Excursionista Urgellenca, seguit per JOAN TURNE del CPA Jormabike i tercer classificat IGNASI ANDRES del UEC ANOIA.

En Femines la Guanyadora de la Era Pujada 2011 i del CAMPIONAT CATALAUNYA INDIVIDUAL va ser MARTA RIBA del CEP Pobla de Segur, seguida per PILAR QUESADA del RSEA PEÑALARA i tercera classificada MARIA FARGUES del Pedala.cat Balaguer.