diumenge, 29 de març del 2009

Neu pols al Bassiero 2009



El dia s'ha aixecat tapat i nevant, cosa que ha fet que s'hagi canviat l'itinerari a última hora i tenir que retrasar la sortida una hora. Finalment a les 10:00 del matí es donava la sortida amb uns 20cm. de neu pols a la Mare de Deu de les Ares, l'itinerari final ha estat dues pujades al refugi Mataró i dues baixades fins a la Mare de Deu de les Ares amb una neu de gran qualitat i 1400mt. de desnivell.
En categoria femenina cursa plácida per Marta Riba i Valerie Lafitte seguides pel trio andorrà-català, Marta Cervera-Imma Mascort-Neus Tort i tercer lloc per Maria Murcia i Montse Bacardit.
La cursa en categoria masculina ha estat molt disputada, al final s'han emportat la victoria en Zic-Zac (Vendrell-Leon) seguits de Pau Costa-Jaume Guardia i els andorrans Armand Jesus-Joan Vilana.
Destacar la feina de la organització que ha sabut improvitzar un itinerari segur deprés de les nevades de la nit i el matí.

Properament classificacions i fotos.

1 comentari:

Ferran B. ha dit...

Algú té mes fotos de la Bassiero, es que haig de fer la crònica pel meu club i m´agradaria tenir alguna foto mes, (esquiant)

salutacions,