dimecres, 12 de novembre del 2008

El mal temps no para als esportistes del CTEMC

El passat cap de setmana 1 i 2 de novembre ha tingut lloc la segona sortida del Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Catalunya (CTEMC) aprofitant la precoç nevada que ha deixat tot el Pirineu blanc.

Els joves esportistes del CTEMC han aprofitat per fer la segona sortida de la temporada, aquest cop a la neu. Tot i les pluges del cap de setmana s’ha pogut realitzar un molt bon i profitós treball tècnic i teòric.

Dissabte al matí després d’haver plogut durant tota la nit, els esportistes van reunir-se al xalet de la UEC, amb una grata acollida per part de la Laura i el Marçal, i on es van realitzar unes xerrades teòrico-pràctiques sobre prevenció,socorrisme i seguretat a la muntanya, de la mà del doctor i alpinista Enric Subirats.

Posteriorment i gràcies a la millora del temps, tots els esportistes es van desplaçar fins a les pistes d’esquí de Masella per realitzar els entrenaments establerts d’esquí de muntanya. Cal destacar l’alt nivell de tots els integrants del CTEMC. De cara a diumenge el temps no va canviar respecte al dia anterior, i es va seguir per tant el mateix esquema que dissabte, es van realitzar dues sessions teòriques, una d’allaus i una altra de seguretat a muntanya.

Una vegada més l’alt grau de motivació dels esportistes del CTEMC els va portar a peu de pistes de l’estació d’esquí de Masella, on tot i el mal temps es tornava a fer evident la gran projecció que tenen els esportistes de cara a obtenir bons resultats en les competicions d’aquesta nova temporada 2008-09.

Crónica elaborada per Arnau Anguera