dijous, 14 de març del 2013

NIT DEL FALCO

30 DE MARÇ 2013
Benvingut a la Nit del Falcó, la cursa d’esquí de muntanya i passejada amb raquetes nocturna que tindrà lloc el proper dia 30 de març a l’estació de Boi Taüll Resort per a celebrar el millor final de temporada.
Organitzada pel Centre Excursionista de Catalunya i MONPOL Sports, aquest esdeveniment està dissenyat per a tots els amants de la muntanya, així com per aquells que vulguin gaudir-la d’una manera diferent en un entorn tant especial com és el de Boi Taüll, i encara més amb lluna plena!
Diferents nivells pensats i dissenyats perquè tothom pugui participar en aquest dia tant especial.

A més a més tots els participants podran gaudir de diferents activitats i sortejos de material: càmeres GoPro Hero 3, roba, SPA, etc..

Un cop finalitzada la cursa i passejada nocturna l’organització realitzarà un sopar de cloenda en un espai reservat de l’estació per a tots els assistents on es farà l’entrega de premis i sorteig de material, tot això acompanyat de música, festa i d’un entorn realment increïble!
Un fi de temporada únic, irrepetible i ple d’emocions que no et pots perdre! Anima’t, segur que et sentiràs com un guanyador!
Si et fa mandra pujar i baixar, pots quedar-te a dormir a Boí Taüll Resort, també oferim preus especials per a tots els participants!!
Mes informacio a:

http://falco.monpol.net