dilluns, 11 de febrer del 2013

1 CURSA COPA CATALANA ESQUI MUNTANYA "TRAÇA MUGA"


Aquest diumenge 10 febrer s'ha celebrat la IV Traça Muga primera cursa puntuable per la Copa catalana I copa d Andorra d esqui de muntanya  amb sortida i arribada a l'estació d'esquí nòrdic d'Aransa, organitzada per l' UEU. El dia ha vingut marcat per una finestra de bon temps que ha durat tot el matí, sol, temperatura agradable i algo de vent en alçada, factors que han ajudat a disfrutar d'una bona jornada d'esquí de muntanya
La meteorologia però ha estat determinant per aquesta Traça Muga ja que ha obligat a l'organització a buscar un itinerari segur, l ultima setmana s'ha marcat fins a 5 itineraris diferents desprès de les abundants nevades d'aquesta setmana i posteror ventada de nord. Les zones alpines previstes estaven placoses i finalment s'ha optat per una pujada segura al pic d'estanyons i un bucle per boscos de la zona entre pollineres i la pera. Tot enllaçat per trams de pistes de fons, han sortit 1200mt D+ amb 19 Km de recorregut.
La victoria ha estat per la parella formada per Jordi Rosell i Marc Vila  del CPA, seguits per Xavi Capdevila i Xavi Comes en tercera posició els atletes de la Unio Excursionista Urgellenca Xavi Guillamó i Joan Turne.
En noies la victoria ha sigut per Sandra Salles i Imma March seguides per Helena Serred i Sara Orgue.

L'organització valora molt positivament que les inscripcions hagin arribat als 140 participants dels quals 122 han acabat la cursa que ha acabat sense cap incidència destacable.Traça Muga tornarà el 2015, ja que es celebra bianualment.