dijous, 21 de gener del 2010

Tot a punt per la 1ª CRONOESPOT

A dia d'avui més de 90 inscrits i confirmats alguns dels especialistes pirinecs de l'especialitat, alguns d'ells vinguts del pirineu francés com en Wilfrid Jumere o Patricia Althape. Finalment el recorregut serà en un 90% fora pistes (algun tram s'ha pogut trepitjar amb màquina per a poder tenir més espai per avançament. 800 metres de desnivell i 4Km.

Finalment i degut a les bones condicions de neu, l'itinerari previst sortirà a 100mt. del Parquing de dalt en la cruïlla de "La Rampa" amb "Mosquera", la crono es realitzarà amb sortida per Mosquera-cota 1600, sortida en masa en un primer tram per una pista ampla, seguidament tram de doble/triple traça oberta fins a la pista del Mushing passant per "la Roca", tram de pista (mushing) fins a enllaçar la pujada de "la botja" amb doble traça i arribada al remuntador de cota 2400.

La inscripció s'ha de realitzar enviant un mail a cronoespot@gmail.com amb el teu nom/cognom/data de naixement/club/federació. El preu de la inscripció és de 10euros a pagar el diumenge 24 de Gener durant l'entrega de dorsals. El preu de la inscipció realitzada després del divendres 22 de Gener serà de 20euros (solament cal enviar un mail).

Els drets per inscripció són:
- Participació a la cursa
- Avituallament a l'arribada.
- Dinar.
- Samarreta

Més informació a: http://cronoespot.blogspot.com/