dilluns, 21 de març del 2011

44a edició de la prova Alt Pallars-Certascan


L’Agrupació Científico-Excursionista de Mataró organitzarà diumenge 27 de març la 44a edició de la prova Alt Pallars-Certascan, puntuable per la XXVII Copa Catalana d’Esquí de Muntanya de la FEEC.

Es tracta d’una de les proves més boniques i espectaculars del calendari de la Copa Catalana, que enguany té l’al·licient afegit de ser el Campionat d’Espanya per Equips de la FEDME.

L’organització ha dissenyat dos recorreguts: el sènior (+1.500 m), remuntarà des del refugi de la Pleta del Prat (1.720 m), a la base de l’estació d’esquí i muntanya de Tavascan (Pallars Sobirà) els pics de Ventolau i la Coma del Forn, a més a més del coll de Finestres, per davallar altra vegada a la Pleta (recorregut de 12,5 km).

El recorregut júnior (+958 m), també sortirà i acabarà de la Pleta del Prat. Assolirà el cim de la Coma del Forn i el coll de Finestres (8,5 km).

De moment les condicions de la neu són òptimes. No obstant això, als participants se’ls entregarà l’itinerari definitiu durant el briefing que se celebrarà el 26 de març a la localitat de Tavascan.

Per a consultar els recorregut amb tota mena de detalls, els horaris, el reglament o les condicions per a formalitzar la inscripció podeu consultar el següent enllaç: http://www.altpallars.info/

Informació facilitada per l'Agrupació Científico-Excursionista de Mataró