dimecres, 9 de febrer del 2011

Font Blanca - Arcalís 2011


El proper 13 de febrer de 2011, la Federació Andorrana de Muntanyisme organitza una nova edició de la tradicional prova d'esquí de muntanya “Font Blanca Arcalís”.

Aquesta edició puntuarà per la Copa d'Andorra d’Esquí de Muntanya, "Campeonato de España Individual", "Copa de España" i també Open FEEC.

L'itinerari de la prova es realitzarà per les muntanyes d'Arcalís, a la part alta de la Parròquia d'Ordino del Principat d'Andorra i tindrà dos recorreguts, segons la categoria. El recorregut sènior consta de quatre pujades amb un desnivell acumulat de 1768 metres positius. En categoria cadet i junior, el recorregut és de 874 metres positius acumulats, amb dues pujades. La sortida i arribada s’ubicaran a la Coma del Forat al costat del restaurant de la Coma, accessible amb esquis o a peu en 20 minuts.

El recorregut puja a llocs tant emblemàtics com el Pic de Creussants 2.682 m o el pic de Pereguils 2.702 m, amb trams de pujada tècniques amb conversions, canals, arestes a peu i baixades tècniques.
S'espera una participació d'alt nivell, amb la presència dels principals esquiadors espanyols i andorrans que sens dubte oferiran un espectacle de primer ordre

Inscripcions i infromació: http://www.fam.ad/content/fontblanca