dimarts, 16 de març del 2010

La Travessa UEC Bassiero serà el Campionat de Catalunya per Equips d’enguany


La Travessa UEC Bassiero serà el Campionat de Catalunya per Equips d’enguany

El proper diumenge 21 de març la Unió Excursionista Catalunya de Barcelona organitzarà la 46a edició de la Travessa UEC Bassiero. La prova, puntuable per la Copa Catalana d’Esquí de Muntanya de la FEEC, enguany també serà el Campionat de Catalunya per Equips.

La idea de la organització és la de variar el recorregut en l’edició de 2010. Així, se sortirà de l’aparcament de La Peülla (Baqueira-Beret), per remuntar la vall de Gerber fins el coll del Llac Glaçat i assolit el tuc de Saboredo. A continuació es baixarà directament cap el refugi de Saboredo per tot seguit remuntar fins el coll de les Agulles de Gerber i baixar cap a la Mare de Déu de les Ares. Finalmenet, el darrer tram serà en ascens fins a La Peülla.

El dissabte 20 de març hi haurà el briefing al poliesportiu d’Esterri d’Àneu a les 20 h. L’endemà diumenge, a La Peülla, a les 8.30 h hi haurà el corresponent control d’ARVA; posteriorment, a les 9 h, es donarà el tret de sortida d’una cursa que promet fortes emocions.

Pel què fa a les inscripcions, s’hauran de tramitar a través del web de la FEEC. http://www.feec.org/Activitats/compet/inscripcions_compet.php

Per a complementar la informació no deixeu de consultar el següent enllaç. http://bassiero.blogspot.com/