dijous, 4 de desembre del 2008

Mireia Miró millor esportista revelació del 2008

Ja es coneixen els noms dels esportistes i entitats que seran premiats en la XII Festa de l'Esport Català, organitzada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i el diari Sport, i que tindrà lloc el proper 15 de desembre.

Entre els esportistes que seran guardonats durant la XII Festa de l'Esport que se celebrarà a l'INEFC el proper 15 de desembre es troben l'esquiadora catalana Mireia Miró (UEC Gràcia). Mireia és membre del Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Catalunya (CTEMC) i rebrà el guardó de millor esportista revelació del 2008. L'esportista catalana va obtenir uns excel·lents resultats als Campionats del Món celebrats la temporada passada en categoria júnior femenina, en que es va proclamar campiona del món individual, campiona del món de vertical race i subcampiona del món de relleus, formant equip amb Marc Pinsach i Nil Cardona.
Altres resultats obtinguts en la mateixa categoria són el primers llocs a les copes d’Europa de 2007 i de 2008, campiona d’Europa individual 2007, campiona d’Europa de relleus 2007, formant equip amb Kílian Jornet i Marc Pinsach, i subcampiona d’Europa de vertical race 2007.
Actualment resideix a Font Romeu juntament amb companys com Kílian Jornet i Marc Pinsach (entre d’altres) on compagina estudis universitaris i entrenament en el marc d’unes beques de la Secretaria General de l’Esport i la FEEC. El palmarès d’aquesta jove esquiadora és molt extens com ho demostren els resultats obtinguts la darrera temporada.