divendres, 26 de desembre del 2008

El temps a batre és 39'11.3

La sortida serà a les 10h del matí del telebaby de l’estació de Cambres d’Asa i el recorregut és buscant la línia més directa fins al final dels remuntadors. A partir d’enllà es farà per la carena que porta al Cambres d’Asa fins a assolir 1000 metres de desnivell.
L’anterior cursa de la que es té notícia de 1000 metres de desnivell va ser a Cuneo, on Patrick Blanc (FRA) va fer 39'11.3 i Natascia Leonardi (SUI) va marcar un temps de 50'11.5.
La participació al Quilòmetre Vertical Cambraz està limitada a 50 corredors i és necessari realitzar la preinscripció a través del web de l’entitat organitzadora: Sports de Montagne Cerdagne-Capcir. Les inscripcions definitives i la retirada de dorsals es farà el mateix dia de la cursa de 8 a 9.30 h. La sortida es donarà a les 10 del matí.El bon moment d’en kilian i la Mireia dóna esperances de batre el record del KM Vertical.
Destacar la col.laboració dels ajuntaments de Font Romeu , Sant Pere dels Forcats i de l’estació d’esquí i de l’espai Cambres d’Asa.Records