dissabte, 24 de març del 2012

JABALI TOIXO 2012

Benvolguts amics,

Avui mateix i gràcies a la gran nevada caiguda els dos últims dies hem decidit organitzar de nou la cursa de relleus Jabalí Toixó al sector Alabaus- Pla d´Anyella de La Molina. Desprès de l’anulació feta la setmana passada potser serà una mica precipitat i no sabem si vindrà gaire gent però creiem que val la pena l’intent.

La Jabali Toixó es una cursa de relleus d’esquí de muntanya organitzada pel GRAE de la Seu on cada cada component de l’equip format per dos corredors ha de fer 3 pujades i 3 baixades de 200 m. de desnivell.

L, objectiu de la cursa es fer una trobada entre GRAES, Bombers, Mossos, Guàrdia Civil i amics relacionats amb el món del rescat i de la muntanya per passar una bona estona.

L’inici de la cursa serà a les 10h al Pla d´Anyella ( Parking Alabaus) el proper dia 27 de Març ( Això es ara mateix ¡!!!). Les inscripcions (gratuites) es faran al mateix lloc a partir de les 9h del matí.

Desprès es farà un dinar comunitari i econòmic per tots aquells que ho desitgin al Xalet del Marçal i la Laura a la Molina.

A veure si podem ser una bona colla.

Salut i Gràcies.

Grae Seu d’Urgell.