dimarts, 15 de novembre del 2011

El CTEMC inaugura la temporada amb neu a Andorra

Centre de Tecnificació d'Esquí de Muntanya de Catalunya (CTEMC)

Més de trenta esportistes i tècnics del Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Catalunya de la FEEC (CTEMC) es van citar a la zona de Pas de la Casa durant el cap de setmana del 12 i 13 de novembre per fer una concentració, aprofitant la primera nevada de la temporada.

Aquesta raconada del Principat d’Andorra s’està consolidant com a lloc d'estrena de la temporada amb neu pel CTEMC. En aquesta concentració cal cal destacar la presència d’un nou tècnic, Gil Orriols, que va ser esportista del CTEMC ja en la primera fornada de l’any 1997; posteriorment va ser entrenador del mateix i que ara ha tornat professionalment als Pirineus després de més de sis anys d’una enriquidora experiència de treball a Qatar i Canadà.

La funció principal d’en Gil serà coordinar l’àrea de tecnificació (els esportistes de nova entrada), mantenint una estreta sinèrgia amb el CTEMC pròpiament dit, coordinat per Arnau Anguera.

Pel que fa a la trobada d’aquest cap de setmana, els esportistes van realitzar ascensions com la del Pic Blanc d’Envalira i descensos fins a la base del Pas de la Casa. També es van practicar diferents exercicis tècnics i filmacions.

Els tècnics es van mostrar molt satisfets tant de l’elevat grau de motivació com del bon estat de forma dels esportistes, de cara a les properes cites del meeting (trobada) de joves a Bormio (Itàlia), entre el 2 i el 8 de desembre i del Campionat d’Espanya de cursa vertical, que tindrà lloc a Espot (Pallars Sobirà) el proper 17 de desembre.

Informació facilitada per Jordi Canals (director del CTEMC)