diumenge, 3 d’abril del 2011

Bassiero 2011



Avui al matí s'ha disputat una nova edició del tradicional trofeu Bassiero d'esquí de muntanya. A les 8:00 del matí es donava el tret de sortida a un itinerari realment atractiu i alpí, la travessa ha recorregut 4 valls diferents, colls, canals, s'ha arribat al cim del Bassiero, s'ha passat al costat de les agulles d'Amitges i les de Saboredo. Les notes negatives ha estat la qualitat de neu, crosta o molt humida que han deslluït una mica aquest esplèndit itinerari de muntanya.


La cursa ha tingut 1840 metres de desnivell positiu amb 4 pujades i baixades, al final de la travessa un petit pica-pica donava la rebuda als corredors i per acabar dutxes, un dinar fred amb pa amb tomaquet i embotit, entrega de trofeus i soteig de material tancava un màgnific dia d'esquí de muntanya.


En l'apartat esportiu victories comodes per Tina Bes i Anna Comet en noies i Dani Terrisse i Gerard Garreta en nois, en segon lloc les "andorranes" Maria Fargues i Beatriz Linde en noies i Met Guardia i Pere Plana en nois, tercer lloc per Visitación Garcia i Maria Murcia en noies i els andorrans Marc Riera i Jordi Solé en nois.