diumenge, 25 d’abril del 2010

LA PATRUILLE DES GLACIERS TANCA LA TEMPORADA

Brillants resultats de la selecció catalana a la mítica Patruille des Glaciers.

Durant la nit del dimecres a dijous i de divendres a dissabte els nostres corredors van disputar de valent la mítica cursa de la Patruille des Glaciers, als Alps suïssos.
La mítica travessa organitzada per l'exercit suís, recorre prop dels 60kilometres, amb més de 4000m de desnivell, arribant a una cota màxima de 3800m. Unint les boniques
localitats de Zermatt i Verbier.
Prop de 6000 participants, organitzats ens patrulles de 3 corredors, van pendre part durant les nit de dimecres i divendres, a la dura travessa.
La Selecció Catalana va fer un paper espectacular:
En nois el paper més destacat va ser per Kilian Jornet, Marc Pinsach i Marc Solà Pastoret, ocupant la 3era plaça del podi de la prova de copa del món, amb un temps de 6:28:17s
En kilian Jornet és recupera de la lessió als maleols de fa 15 dies, en Marc Pinsach es confirma com un dels millors de la copa del món, i en Marc Solà Pastoret torna a estar en el lloc que li pertoca pel seu potencial i qualitats.
Per altra banda dels equips FEEC, l'equip format per Toti Bes, Alfons Gastón, i Xavier Sadurní, van fer una molt bona Patruilla, quedant en 5èna posició del seu grup d'edat i 9ens de la General, amb un temps de 7h31:17s
Finalment l'equip format per Albert Vilana, Pau Costa i Jordi Palomares, va fer també un molt bon resultat, quedant en 10ena posició del seu grup d'edat i 25ens de la General, amb un temps de 8h:28:07s
En noies, el resultat també ha estat més que brillant, l'equip format per la Gemma Arró, Marta Riba i Naila Jornet, va aconseguir una més que bona 5èna posició General, amb un temps de 11h06:31s.

Els guanyadors de la prova van ser equips suïssos, tan en homes com en dones, fent un nou record de la prova en les dues categories.
En nois els guanyadors van ser Troillet Florent, Anthamatten Martin, Ecoeur Yannick amb un temps de 5h52:20s
I en noies Etzensperger Nathalie, Gex-Fabry Emilie, Troillet Marie amb un temps de 7h41:18s

RESULTATS DELS CATALANS:
CURSA A1 ZERMATT-VERBIER amb sortida el dimecres
7 de la General SENIORS i 3rs de la seva categoria (SENIORS 2) - Dani Terrisse/David Sala/Gerard Garreta 9:23h.
27 de la General SENIORS i 18ens de la seva categoria (SENIORS 2) - Ismael Vila/Marc Reixach/Albert Soler 11:42h.

CURSA A2 ZERMATT-VERBIER amb sortida el divendres
4 de la General SENIORS ISMF- Kilian Jornet/Marc Pinsach/Marc Solà - 6:28h.
5 de la General SENIORS FEM - Gemma Arró/Marta Riba/Naila Jornet - 11:06h.
9 de la General SENIORS i 5ens de la seva categoria (SENIORS 2) - Alfons Gaston/Toti Bes/Xavi Sadurní - 7:31h.
25 de la General SENIORS i 10ens de la seva categoria (SENIORS 1) - Pau Costa/Albert Vilana/Jordi Palomares - 8:28h.
53 de la General SENIORS i 25ens de la seva categoria (SENIORS 2) - Roger Angües/Robert Guilera/David Gensana - 10:22h.
Angel Rifà, Enric Subirats i Iñigo Soteras no van poder acabar.

La Patruille des Glaciers i l'Open Popular a les Maladetes, donen el punt i final a una molt bona temporada d'esquí de muntanya de competició, ara només resta gaudir del nostre esport amb calma fins que la neu aguanti.