dijous, 13 de novembre del 2008

La Copa Catalana arriba als 25 anys i celebra el centenari de l'esquí a Catalunya


La temporada 2008-09 presenta novetats en els calendaris de competicions oficials d'esquí de muntanya, com ara la creació d'un trofeu de promoció per a joves i el primer Campionat de Catalunya de Cronoescalades.

La Copa Catalana, que enguany arriba a la seva 25a edició, vol tornar als seus orígens i sense deixar de ser competitiva oferirà també itineraris alternatius més populars amb un recorregut més curt i assequible, i horaris suficients perquè tothom els pugui gaudir i realitzar.
Les proves es desenvoluparan íntegrament fora de les estacions d’esquí i els trams tècnics estaran perfectament equipats, segurs i amb la traça oberta. La Copa també afegeix enguany la categoria de telemarc.

Una altra novetat és que desapareix el Circuit Pro-olímpic i en el seu lloc s'enceten els Open d'Esquí de Muntanya de la FEEC, que seguiran la mateixa línia que el circuit, però seran proves independents les unes de les altres.

Aquesta temporada també s'estrena el I Trofeu Jove dels Pirineus, per promocionar l'esquí de muntanya entre petits i joves i es disputarà una nova edició de la Copa FEEC de Cronoescalades que enguany comptarà amb el primer Campionat de Catalunya de Cronoescalades.

Finalment, per celebrar els 100 anys de l’esquí a Catalunya i que la Copa Catalana arriba a la seva 25a edició, els participants que completin 4 o més proves de la Copa Catalana rebran un obsequi conmemoratiu exclusiu i entraran en el sorteig d’unes botes d’esquí de muntanya de carboni Aone, valorades en 1.300 €.

Per a més informació podeu consultar el calendari de competicions.

Informació facilitada per l'Àrea Tècnica de la FEEC

7 comentaris:

Marta Cervera ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
husky ha dit...

Felicitats per la idea del bloc!pero hi ha diferencies entre el calendari que publiqueu i el del feliu, vosaltres teniu totes les curses de copa catalana com a equip i el feliu en te algunes com individuals.Gracies!

Anònim ha dit...

Crec que està be, com el calendari del Feliu, Totes son per equips, menys la Fontblanca:
08/02/09 - III Font Blanca-Arcalís - CPAndorrà - Individual - www.fam.ad

husky ha dit...

perdona per insistir, es que no ho tinc clar, al calendari del feliu la traça catalana i la pocatraça surten com individuals..

Anònim ha dit...

Caldrà parlar amb el Feliu. La Pocatraça és per equips segur, el que no tinc clar és la traça catalan si es per equips o individual. Provarem de parlar amb ell, però en principi el que hi possa aquí al bloc és correcte (les dades venen de la FEEC revissades pél Feliu).

husky ha dit...

ok. Moltes gràcies!!

Anònim ha dit...

Parlat amb el Feliu: Pocatraça per equips i Traça Catalana Individual.