divendres, 10 de febrer del 2012

CAMPIONATS ESQUI MUNTANYA PELVOUX

Avui ha sigut un dia de gloria per nantros: 3 Ors, 1 Argent, 3 Bronces i 2 4rts. Qui més qui menys, ha xupat podi. Ja podem estar orgullosos del CTEM Cat (6 medalles). Felicitats Jordi Canals i cia.
Una Vertical Race pels impresionants murs de les pistes de Pelvoux: 1000 metres pels Seniors masc, uns 750 per les noies i Juniors masc i uns 500 per la canalleta i les noies Juniors. Un altre dia amb un traçat molt exigent, molt dret, amb parts fora pista amb la traça gelada i amb una arribada estreta que no permetia sprints finals. Un cronometratge perfecte (es nota que el Lanxade ha agafat el comandament de les classificacions) i, com sempre, amb pocs papers per repartir, ja que cal estalviar).
El Kilian, el Pinsi en Promeses i l'Aleix Domenech d'Olot en Cadets han pujat a dalt de tot del podi ! Felicitats Campions !!!!!!!!!!
La Mireia ha pujat al 2n esglaó acompanyada de la cada vegada més sorprenent Gemma Arró. Per devant hi havia la Laetitia, que no corre, sino vola, i a veure si l'enganyo per batre el record de la Cuita el Sol, la millor cursa d'estiu del mon. Mentrestant, la Maria Fargues d'Almenar ha quedat 12na i la sempre sonrient i tranquila Naila Jornet, 4ta Promesa.
El "Bravo" Picon se ha quedado con un Bronce que sabe a maravilla. Manu, te lo has ganado a pulso despues de tanto esfuerzo y entreno. Felicidades Campeón !!!
La Marta Garcia de Calldetenes, després d'un llarga brega amb la suissa Fiechter, ha pujat al 3r esgraó. Hi ha joves que se les saben totes. Molt be Marta ! I la Inka andorrana, ha quedat 5na i la preciosa Laia Coma (andorrana) la 10a. La sabadellenca Laura Balet, en el grup de les primeres noies Cadets, ha quedat la 5na. Felicitats noies.
L'Oriol Cardona ha quedat en la 4rta posició, després d'imposarse a un nombrós grups de Juniors més grans que ell. La categoria l'ha guanyat el que aviat el veurem perseguint al Kilian, el tedesco Anton Palzer (a qui l'ha entrevistat, per enésima vegada, el pare de l'Inka i amic del Jordi Pons).
En nois grans, el Kilian ha eclipsat a tothom, menys al Pinsi, que finalment ha explotat i que avui ha fet una gran carrera guanyant en Promeses. El Poma de Camprodon, també ha explotat (però no de menjar, sinó de córrer), ha quedat just després del Pinsi (8è) i el Miguel Caballero el 10è. El Nil Cardona ha quedat el 10è Promesa i el Pau Costa el 32è. Moltes felicitats a tots.
I els del ISMF ? Continuen desaparescuts, només els arbitres hi son presents, treballant i donant imatge.
L'Organització del Team Ecrins de Pelvoux molt be. Tenen molta més gent de la que es veu treballant. I un munt de militars controlant per arreu els itineraris ..... llàstima que després no es vesteixin de gala ni els acompanyi la seva banda per donar color al repartiment de premis, com fan els italians.
I demà, per acabar, la Staffeta (Relleus), a veura si pillem algun podi més.
Sembla que torni el fred, tot i que avui, ha fet un sol esplendorós, i ho he aprofitat menjant una lasagne en una meravellosa terrassa amagada enmig d'un bosc entre les pistes. Bonissim !
I ara vado subito per glorificare la premiazione .....