dijous, 26 de gener del 2012

ES CONFIRMA LA CELEBRACIO DE LA CRONONIU

Tot i la mala temporada que estem patint amb manca de neu, es confirma la celebració de la VI CronoNiu, per aquest dissabte 28 de gener.

El recorregut serà necessari fer-lo integrament per pistes, motiu pel que caldrà retardar la sortida que es donarà a partir de les 5 de la tarda. Per aquest motiu és obligatori l’ús de llanterna frontal.

Les entregues de dorsals, i les inscripcions de darrera hora es faran de 11,00 h a 15,00 h a les oficines de” La Molina Club d’Esports” , situades davant de l’Ermita de la Verge de Les Neus, a la cruïlla d’accés a l’aparcament del Telecabina Alp 2500.

Per als corredors que vinguin acompanyats d’infants, s’informa que amb el dorsal s’entregarà una bossa amb diferents obsequis, entre els quals hi haurà una entrada gratuïta al ”Parc d’Aventura” de La Molina, vàlida pel mateix dissabte 28 i el diumenge 29, gentilesa de “Altitud Extrem-Parc Aventura-TS Aventura”

L’organització pujarà la roba d’abrigall que els corredors considerin convenient, fins a l’estació superior del Telecabina Alp 2500. L’entrega de la roba a l’organització es podrà fer fins a les 16h30’ en el recinte de sortida de la cursa, que serà al peu dels Telecadires de Cap de Comella i Trampolí.

Un cop acabada la cursa, els corredors baixaran pels seus propis mitjans, i s’oferirà menjar i beure al Self Service de la sortida del Telecabina. A les 19h30’ està prevista l’entrega de Trofeus als guanyadors, i un sorteig de regals entre tots els participants.


LA MOLINA CLUB D’ESPORTS