dilluns, 7 de desembre del 2009

Tot a punt per la crono de Pas de la Casa


Tot a punt per la crono de Pas de la Casa

El proper dissabte 12 de desembre el Club Pirinenc Andorrà organitza per 13a vegada consecutiva la Cronoescalada Nocturna d’esquí de muntanya del Pas de la Casa. La prova que compta amb la col·laboració del Comú d’Encamp i Grandvalira obrirà la temporada d’esquí de muntanya de competició als Pirineus i a Andorra. A més, el resultat serà puntuable per la V Copa Cronoescalades FEEC i la 1a prova de la Copa d’Andorra 2009-10.
La voluntat del Club Pirinenc Andorrà és què la Nocturna esdevingui una cursa popular, accessible i segura per a tothom, a on es reuneixin d’una banda els competidors habituals de l’esquí de muntanya i de l’altre aquells que volen iniciar-se en aquesta disciplina.
La serp multicolor sobre el mantell blanc del Pas La prova presenta dos recorreguts possibles. El circuit A consta de dues pujades des de la base del telecadira de 4 fins al Coll Blanc amb 840 m de desnivell total, i el recorregut B és una pujada des de la base del telecadira de 4 fins al Coll Blanc amb 420 m de desnivell.
Els participants hauran d’equipar-se amb material específic de la prova que consistirà en un parell de pells de foques, un frontal amb capacitat d’il·luminació de més de 20 minuts, dos peces de roba per la part alta del cos (tèrmica i mono), uns guants i el dorsal que s’haurà d’ubicar a la part anterior de la cama dreta.
Per a més informació i inscripcions:
http://www.fam.ad/competicions/2010/esqui/nocturna/Informacio%20Nocturna%20Pas%20de%20la%20Casa%2012.12.2009.pdf